Három gólt érvénytelenítettek a VAR miatt a La Liga utolsó meccsén - videó

Levante v Getafe CF - La Liga FBL la liga Spain february EVENT SPORT MATCH soccer match Levante valencia people getafe Sports Team sport BALL GAME PLAYER Football player Soccer SPORTS EQUIPMENT International rules football SOCCER PLAYER TEAM person athlet
Levante's defender Ruben Vezo during spanish La Liga match between Levante UD v Getafe CF at Ciutat de Valencia Stadium on February 2, 2018. (Photo by Jose Miguel Fernandez/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
Vasárnap este rendezték a La Liga utolsó fordulóját, amelyben az egyik találkozón a Levante a Getafe együttesét fogadta. A végül 1-0-s hazai győzelmet hozó meccs rendkívül izgalmasan alakult, volt benne három meg nem adott gól, egy kihagyott tizenegyes és egy 99. percben szerzett érvényes találat is.

A 34. percben előbb Angel gólját vette el a videobíró les miatt, majd a hazaiaktól hat perccel később Roger is hasonló cipőben járt. A második játékrészben tovább folytatódott az őrület, az 52. percben megint Angel lett volna eredményes a vendégektől, de újra közbeszólt a technika és egy szabálytalanság miatt maradt a 0-0-s állás.

Aztán a 71. percben ismét a Getafe szerezhette meg volna a vezetést, miután a VAR közbenjárása után tizenegyeshez jutott a vendég együttes, azonban Mata a kapufára bombázta a labdát. A mérkőzés csattanója a 99. percben érkezett, amikor a Levante megszerezte a találkozó első és egyetlen érvényes gólját Coke jóvoltából.