Vágólapra másolva!
A labdarúgó OTP Bank Ligában az előző szezonban bronzérmes Puskás Akadémia FC a hivatalos honlapján tudatta, hogy szerződést bontott a csapat kapusával, Hegedüs Lajossal, valamint bejelentette, hogy az elmúlt szezonban az Arminia Bielefeldnél szereplő Kiss Ágoston érkezést.

A 32 éves Hegedüs Lajos 2016 nyarán igazolt a Puskás Akadémiához, amellyel első szezonjában bajnoki címet ünnepelhetett a másodosztályban. A következő idényben tagja volt Magyar Kupa-ezüstérmes együttesnek, a 2019/20-as idényben 28 NB I-es találkozón védte a bronzérmes felcsúti csapat kapuját. Hegedüsnek gólja is van a Puskás színeiben. Idén február 5-én a DVTK elleni 2-2-re végződő találkozón fejesgóllal egyenlített a 92. percben.

A Hegedüs helyére érkező utánpótlás-válogatott Kiss Ágoston kettő plusz egyéves szerződést kötött a Puskás Akadémiával. A 19 éves kapus a Szombathelyi Haladásban nevelkedett, majd tavaly nyáron került a német másodosztályban szereplő Arminia Bielefeld U19-es csapatához, amelyben 18 mérkőzést védett.