Steven Gerrard nem lesz Nagy Ádámék vezetőedzője

fbl Horizontal FOOTBALL BUST HEADSHOT
Rangers' English manager Steven Gerrard awiats kick off in the UEFA Europa League Group G football match between Rangers and Porto at Ibrox Stadium in Glasgow, Scotland on November 7, 2019. (Photo by ANDY BUCHANAN / AFP)
Vágólapra másolva!
Nemet mondott az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban (Championship) szereplő Bristol City hívására Steven Gerrard, azaz a liverpooli klublegenda nem lesz Nagy Ádám csapatának a vezetőedzője.

A hírről szerdán számolt be a Bristol Live oldal, megjegyezve, hogy a csapatnak Lee Johnson kirúgása óta, azaz már három hete nincs vezetőedzője. A vezetőség első számú jelöltje a korábbi 114-szeres angol válogatott Gerrard volt, a Liverpooli klublegenda azonban nem kívánta felbontani az éppen néhány hete megújított szerződését a skót Rangersszel.

A lap szerint Gerrard szinte biztosan kitölti 2024-ig szóló szerződését a skót ezüstérmesnél ugyanis úgy látja, hogy onnan jobb esélye van adott esetben a liverpooli kispadra átülni, mint egy angol másodosztályú csapattól.

A magyar válogatott középpályását, Nagy Ádámot foglalkoztató Bristol számára már csak egy mérkőzés van hátra az idei szezonból (a Preston North End csapatát fogadják), de legjobb esetben is csak a 10. helyen zárhatnak. A vezetőség tovább keresi az új edzőt, a posztra most Chris Hughton tűnik a legesélyesebbnek.