Vágólapra másolva!
A labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Ferencvárosi Torna Club a hivatalos honlapján tudatta, hogy leigazolta a 23 éves francia középpályást, Aïssa Laïdounit.

Az algériai származású középpályás 1996. december 13-án született a franciaországi Montfermeilben. Pályafutását az Angers SSC utánpótlásában kezdte, 2014-től a klub tartalékcsapatának színeiben alacsonyabb osztályú bajnokságban játszott. Két évvel később, 2016. április 2-án a Troyes AC elleni mérkőzésen debütált az Angers együttesében.

Aissa Laidouni, a Fradi új igazolása és Orosz Pál, az FTC Zrt. vezérigazgatója Forrás: fradi.hu

A játékost a következő, 2016/2017-es szezon szeptemberében kölcsönadták, a francia harmadosztályú Les Herbiers VF labdarúgója lett. A Les Herbiers színeiben alapember volt, ám játékjoga időközben az FC Chambly csapatáé lett. A Herbierstől a 2017/2018-as idény kezdetén két mérkőzés erejéig még visszatért az Angers-hoz, majd 18 találkozón szerepelt a francia harmadosztályú Chambly gárdájában. Ezt követően légiósnak állt, 2018 nyarán a román első osztályban szereplő FC Voluntari labdarúgója lett.

Laïdouni az első szezonjában 29 bajnokit játszott, mindet kezdőként. A legutóbbi két szezonban 56 mérkőzésen kapott lehetőséget, és hét gólt lőtt valamint öt gólpasszt is kiosztott.

Csapatunk korábban a magyar válogatott kapussal, Bogdán Ádámmal, valamint Oleksandr Zubkov végleges megszerzésével és Myrto Uzuni szerződtetésével erősített, őket követi most Aïssa Laïdouni, aki a 93-as mezben játszik majd a Fradiban.