A Barcelona elnöke szerint Messi marad a klubnál

SSC Napoli v FC Barcelona  - UEFA Champions League Lionel Messi UEFA Champions League SSC Napoli FC Barcelona Stadio San Paolo SPORT STADIUM Calcio Match - Sport General News Sports Pilka nozna Futbol Serie A Fussball italien foreignfootball Club Soccer C
Lionel Messi of FC Barcelona during the UEFA Champions League round of 16 first leg match between SSC Napoli and FC Barcelona at Stadio San Paolo Naples Italy on 25 February 2020. (Photo by Franco Romano/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
Lionel Messi szerződése 2021 nyarán jár le a Barcelonával, de a klub elnöke szerint hosszabbítani fog a hatszoros aranylabdás játékos.

A 33 éves támadó két gólt szerzett az Alaves ellen a klub utolsó bajnokiján, rekordot jelentő hetedik alkalommal nyerte el ezzel a spanyol gólkirályi címet.

Lionel Messi hamarosan szerződést hosszabbíthat Forrás: NurPhoto/Franco Romano/NurPhoto/Franco Romano

„Messi sokszor elmondta, hogy innen akar visszavonulni, nincs kétségem, hosszabbítani fog" – mondta a Barcelona elnöke, Josep Maria Bartomeu a Mundo Deportivónak.

A klub elnöke beszélt Neymarról is, de Bartomeu szerint a brazil visszaszerzésére csak akkor lehet esély, ha a Paris Saint-Germain játékoscserét is elfogad, illetve ha az adott játékos is szeretne váltani, ez pedig nagyon „komplikált" lenne.

A Barcelona legközelebb augusztus 8-án lép pályára a Napoli elleni Bajnokok Ligája nyolcaddöntő visszavágóján. A párharc 1-1-ről folytatódik.