Társoldalunk:

Profi szerződést kapott a Fradi 17 éves támadója

2020.07.29. 19:12

A labdarúgó OTP Bank Ligában bajnoki címvédő Ferencváros a hivatalos honlapján tudatta, hogy profi szerződést kötött a 18 éves Katona Bálinttal.

A 2002. szeptember 7-én született Katona Bálint a Vasasnál nevelkedett, 2018 augusztusában igazolt a Ferencvároshoz. Első szezonjában az U17-eseknél 23 meccsen lépett pályára, az előző idényben pedig 12 mérkőzést játszott a Fradi U19-es csapatában. 

Katona Bálint már az első gólját is belőtte a FradibanForrás: fradi.hu

Katona Bálint a Ferencváros bad radkersburgi edzőtáborba már a felnőttekkel tartott, ott mind a négy mérkőzésen pályára lépett, és a NK Brezice ellen meg is szerezte első gólját Szergej Rebrov együttesében.

„Nagyon élveztem a közös edzéseket, örülök, hogy a felnőttcsapattal tarthattam az első nyári edzőtáborba. A csapattársak befogadóak voltak, jól éreztem magam a tréningeken is. Sok volt a kapura lövés, ez különösen tetszett. Nagy dolog számomra, hogy profi szerződést köthettem a Ferencvárossal, ez is egyfajta visszaigazolás arról, hogy jó úton járok. Persze tudom, hogy mostantól még keményebben kell dolgoznom" – mondta a Ferencváros honlapjának Katona Bálint, aki szeptemberben fogja betölteni 18. életévét.