Lehet, hogy a Juventus U23-as csapata játszik az AS Roma ellen

fbl Horizontal
Juventus' Italian coach Maurizio Sarri looks on during the Italian Serie A football match Juventus vs Sampdoria played behind closed doors on July 26, 2020 at the Allianz Stadium in Turin. (Photo by MARCO BERTORELLO / AFP)
Vágólapra másolva!
Az olasz labdarúgó-bajnokság utolsó előtti, 37. fordulójában a már bajnok Juventus 2-0-ra kikapott a Cagliari vendégeként. A torinóiak edzője, Maurizio Sarri ironikusan nyilatkozott a találkozót követően.

"Mi vagyunk az egyetlen csapat Európában, amely 12 nap alatt az ötödik tétmeccsét játszotta. Ennek ellenére nem is az eredmények, hanem a sok bekapott gól miatt vagyok bosszús" - utalt az olasz mester a Juve közelmúltbeli idegenbeli eredményeire, hiszen Ronaldóék négy meccsen mindössze egy pontot szereztek, 11-6-os gólkülönbséggel. "Az utolsó játéknapon az AS Roma ellen lehet, hogy az U23-as csapatot küldöm pályára. A bajnoki cím megnyerése után érthető, hogy alábbhagyott a játékosok motivációja, rengeteg a sérültünk, így muszáj pihentetni a Lyon elleni BL-visszavágóra."

A Juventus 1-0-s hátrányból várhatja az Olympique Lyon elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő visszavágóját, amelyet augusztus 7-én pénteken 21.00 órakor rendeznek.