Társoldalunk:

Dzsudzsák Balázs NB I-es csapattal edz

2020.08.04. 18:11

A labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő MTK Budapest a hivatalos honlapján tudatta, hogy a magyar válogatott csapatkapitánya, a jelenleg klub nélküli Dzsudzsák Balázs a Hungária körúton készül.

A 108-szoros magyar válogatott szélső legutóbb az egyesült arab emírségekbeli Al-Ain FC-ben futballozott, de június végén lejárt a szerződése, így jelen pillanatban szabadon igazolható. Dzsudzsák korábban már tárgyalt az NB II-ben szereplő DVSC-vel, azonban továbbra is külföldön szeretne futballozni, így nem jött össze a megállapodás. 

Dzsudzsák Balázs egy hónapja klubot keresFotó: Koncz Márton - Origo

A magyar válogatott csapatkapitánya keddtől az NB I-ben szereplő MTK Budapest csapatával készül, de a klub sportigazgatója, Polyák Balázs elmondta, hogy Dzsudzsák biztosan nem lesz az csapat játékosa. 

Balázzsal régóta jó kapcsolatban vagyunk, így amikor megkeresett azzal, hogy szeretne nálunk edzeni, és formában tartani magát, természetesen örömmel fogadtuk. A találgatásokat megelőzve szeretném elmondani, hogy Balázs nem lesz az MTK játékosa"  – idézi a MTK honlapja Polyák Balázs sportigazgatót.

Dzsudzsák mellett egy másik magyar válogatott játékos, Bese Barnabás is az MTK-val készül. A 20-szoros magyar válogatott jobbhátvédnek június végén járt le a szerződése a francia másodosztályban szereplő Le Havre csapatánál.