Vágólapra másolva!
Sajtóhírek szerint megrekedtek a tárgyalások a Manchester United és a Borussia Dortmund között Jadon Sancho átigazolását illetően, az angol csapatnak pedig már B-terve is van arra az esetre, ha nem jön össze a 20 éves szélső átigazolássa.

Ole Gunnar Solskjaer kiszemeltje a Daily Mail információ szerint nem más, mint a Bayern München támadója, Kingsley Coman. A francia játékos idén sorozatban nyolcadik (!) bajnoki címét ünnepelte pályafutása során, korábban a PSG és a Juventus színeiben már Franciaországban és Olaszországban is nyert aranyérmet, a bajorokkal pedig már ötödik elsőségét ünnepelte.

A Borussia nem hajlandó engedni Sancho 120 millió eurós vételárából, a United ennél azonban jóval kevesebbet szeretne fizetni a játékosért, emiatt nem tud dülőre jutni a két együttes. Coman értékét a transfermarkt "csak" 40 millió euróra becsüli, aminél nyilván a bajorok is jóval többet szeretnének kapni a 24 éves szélsőért, ám az MU-nak annyira mélyen aligha kellene belenyúlnia a zsebébe, mint Sancho esetében.

Az egyetlen kérdőjel a francia kapcsán a sérülékenysége, Coman ugyanis fiatal kora ellenére már több komoly sérülésen és műtéten is átesett, nagy kérdés, hogy világ legerősebb és legintenzívebb bajnokságában, a Premier League-ben mennyire állná meg a helyét.