Társoldalunk:

Az életéért aggódott az argentin focista, miután megsértette Ibrahimovicot

2020.08.08. 14:50

Nem mindennapi öltözői sztorit osztott meg az olvasókkal egy argentin lapnak adott interjúban Marcos Rojo, a Manchester United jelenleg kölcsönben lévő futballistája, aki vagy világ legbátrabb, vagy a legmeggondolatlanabb focistája.

Az eset még José Mourinho irányítása alatt történt, nem sokkal azt követően, hogy a csapathoz megérkezett a Zlatan Ibrahimovic. A svéd csatárnak szokása, hogy gyorsan megmutatja ki az úr a háznál, és nem viseli jól, ha kekeckednek vele. Valószínű azonban, hogy Marcos Rojónak nem szóltak erről a tulajdonságáról...

Egy kupameccsen ugyanis sikerült kihúznia a gyufát a Zlatannál.

"Minden labdát ő akart megkapni. 1-0-ra vezettünk az Old Traffordon, amikor felezővonalnál labdát kaptam, és választhattam, hogy Zlatannak vagy Pogbának passzolok, én pedig utóbbit választottam. Paul elkezdett cselezgetni, Zlatan meg szidott engem, mire én azt mondtam neki, hogy "fogd már be, nagyorrú.

Zlatan Ibrahimovic (balra) és Marcos Rojo: csúnya vége lett volna, ha komolyra fordul a bokszForrás: AFP/Oli Scarff

Na, ezt nem kellett volna. Félidőben Ibrahimovic dühödten rontott be az öltözőbe felrúgott mindent, ami az útjába került, és kérdőre vonta Rojót a száját elhagyó szavakért. Rojo azonban megint visszabeszélt, mire összeakaszkodtak, az argentin pedig ekkor már tudta, hogy a nagy baj.

Csak azt reméltem, hogy gyorsan szétválasztanak minket, különben kinyírt volna. A nagyobb darab angol játékosok aztán szétszedtek bennünket, és megjött Mourinho is, aki kiabálva és kulacsokat borogatva mindenkit leteremtett és a haza zavart."

Az esetnek még nem volt vége, mert másnapi reggelinél az edzőközpontban egyszercsak hátulról elkapta valaki – nyilván Ibrahimovic – Rojo nyakát, és újra kérdőre vonta:

"Mit mondtál? Ezt kérdezte, aztán elnevette magát. A karate mozdulat már csak vicc volt, én pedig soha többet nem mondtam rá, hogy nagyorrú" – zárta meséjét Rojo, aki szerint rengeteg hasonló eset zajlik az öltözőkben, különösen az olyan játékosok miatt, amilyen Ibrahimovic is, aki igazi vezér, és mindig csak a győzelem motiválja.