Gulácsi Péter: Itt az alkalom, hogy megmutassuk magunkat Európában

fbl Horizontal
Leipzig's Hungarian goalkeeper Peter Gulacsi attends a training session at the Jose Alvalade stadium in Lisbon on August 12, 2020 on the eve of the UEFA Champions League quarter-final football match between Leipzig and Atletico Madrid. (Photo by LLUIS GENE / AFP)
Vágólapra másolva!
Csütörtökön este Lisszabonban az Atlético Madrid ellen lép pályára az RB Leipzig a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében. A német csapat magyar válogatott kapusa, a mérkőzést megelőző sajtótájékoztatón ült a mikrofonok mögé. 

Egy egymeccses negyeddöntőre a Sporting otthonában, a José Alvalade Stadionban kerül sor. A találkozót megelőző sajtótájékoztatón Julian Nagelsmann vezetőedző mellett az RB Leipzig magyar válogatott kapusa, Gulácsi Péter képviselte a német klubot, aki így fogalmazott a találkozó jelentőségével kapcsolatban:

"Nagyszerű játékosaink vannak, és teljes mértékben hiszünk a játékfilozófiánkban. Ezt szeretnénk bizonyítani az Atlético ellen, és továbbjutni az elődöntőbe. Különleges mérkőzés lesz ez számunkra. Ha ránézünk a csapatunkra, egy csomó olyan srácot látunk, akik már régóta az RB Leipzigben fociznak. Ez most egy nagy lehetőség számunkra, hogy megmutassuk magunkat a nemzetközi porondon. És ezt is fogjuk tenni" – ígérte a Gulácsi.