A Juventus mindent megtesz, hogy megszabaduljon Cristiano Ronaldótól

Cristiano Ronaldo Juventus
Cristiano Ronaldo két év alatt két bajnoki címet nyert a Juventusszal
Vágólapra másolva!
A jól informált újságíró, Guillem Balague –, aki Lionel Messi és Pep Guardiola életrajzi könyvét is szerezte – szerint a Juventus kis túlzással mindenkinek felkínálta a portugál szupersztárt.

Az ötszörös aranylabdás 2018 nyarán, négy évre írt alá a torinói csapathoz, de a kialakult helyzetben és a nehéz gazdasági körülmények között egyre nagyobb terhet jelent a klubnak Cristiano Ronaldo fizetése.

Cristiano Ronaldo két év alatt két bajnoki címet nyert a Juventusszal Forrás: AFP/Isabella Bonotto

„Az, hogy a Paris Saint-Germaint hírbe hozták Cristiano Ronaldóval, az nem azért van, mert a párizsiak mindent megtennének a portugál megszerzéséért. Jorge Mendes, CR ügynöke próbál csapatot találni a játékosának. A Real Madrid kijelentette, hogy Ronaldo nem tér vissza, volt szó az MLS-ről is, de egyelőre nincs semmi konkrétum.

Madridban nettó 23 millió eurót keresett, Torinóba sem kevesebb pénzért igazolt (30 millió felett keres - a szerk.), de nem nagyon van csapat, amely ezt ki tudná gazdálkodni. Mindenkinek felkínálták a játékost, még a Barcelonának is" – mondta a BBC-nek Balague.

Cristiano Ronaldo a Juventusnál töltött két szezonja alatt 89 meccsen 65 gólt szerzett, nyert két bajnoki címet és egy olasz Szuperkupát.