A Liverpool-szurkolók is Gulácsi Pétert éltetik

fbl Horizontal
Alvaro Morata lábáról lopja le a labdát Gulácsi Péter
Vágólapra másolva!
Az RB Leipzig nagyon sokakat meglepett azzal, hogy kiejtette az Atlético Madridot a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében. A BBC a klub felemelkedését összeköti Gulácsi Péter fejlődésével.

A közösségi oldalakat elöntötték a Liverpool-szurkolók gúnyos bejegyzései, mely szerint a „beépített ügynök", Gulácsi Péter bosszút állt a spanyolokon.

Mint ismert, az Atlético a nyolcaddöntőben éppen a címvédő Liverpoolt ejtette ki az Anfield Roadon, Gulácsi Péter pedig a Liverpool kapusa volt.

2009-ben, amikor az RB Lepizig csapatát alapították, Gulácsi Péter ugyan a Liverpool játékosa volt, de két héttel a klub születése előtt kölcsönben a Hereford játékosa volt. Csapata az angol harmadosztályban szerepelt, ahol utolsó lett és kiesett - emlékeztetett a BBC.

Alvaro Morata lábáról lopja le a labdát Gulácsi Péter Forrás: AFP/Lluis Gene

Gulácsi innen - valamint a Tranmere Rovers, a Hull City és a Red Bull Salzburg csapatain át - jutott el odáig, hogy csütörtök este, több százmillió eurót érő csatársor ellen mutathassa meg magát. Sok dolga nem volt a madridiak ellen, de amit lehetett, megtett, csapata 2-1-es sikerrel jutott tovább, az elődöntőben pedig jöhet a Paris Saint-Germain.