Az Origo olvasóit megosztja a Barcelona bukása, szerintük a Bayern nyerheti a BL-t

Soccer Champions League / Quarter Finals / FC Barcelona - FC Bayern Munich SPO SOC
firo Champions League: 14.08.2020 1/4 quarter final FC Bayern Munich, Munchen - FC Barcelona 8: 2 scoreboard, final result after the game on the video wall, result. . PHOTO: Frank Hoermann / SVEN SIMON / Pool / via / firosportphoto #NO use of any use photographs as image sequences and / or quasi-video # #Editorial Use ONLY # #National and International News Agencies OUT # Our terms and conditions apply, can be viewed at www.firosportphoto.de, §ONLY FOR USE IN GERMANY !!!!!! copyright by firo sportphoto: Coesfelder Str. 207 D-48249 Dulmen www.firosportphoto.de [email protected] Account details: (V olksbank B ochum - W itten) IBAN: DE68430601290341117100 BIC: GENODEM1BOC Tel: + 49-2594-9916004 Fax: + 49-2594-9916005 | usage worldwide
Vágólapra másolva!
Szombaton terjedelmes cikkben foglalkoztunk a Bayern München Bajnokok Ligája-csodájával, azaz, hogy a német rekordbajnok 8-2-es győzelemmel mosta le a pályáról az FC Barcelona csapatát a lisszaboni negyeddöntőjében. A cikkben több témában is szavazásra kértük az olvasókat, kora délutánig összesen több mint 20 ezer voks érkezett. Mutatjuk az eredményt. 

A legtöbben – több mint 11 ezren – arra a kérdésre adták le a voksukat, hogy mit jut eszébe elsőként 8-2-es Bayern-győzelemről? Az olvasók közül a legtöbben (28 százalék) úgy látják, hogy az ég világon semmi sem történt, minden csapattal előfordul az, ami most a Barcelonával. Érdekesség, hogy a második helyen, merőben más vélemény végzett. Az olvasók 21 százaléka szerint ugyanis ezzel az eredménnyel a Barcelona története ért véget.

Megoszottak az olvasók a témában Forrás: Origo

A második kérdés arra vonatkozott, hogy vajon ezek után megnyeri-e a Bajnokok Ligáját a Bayern München. A szavazó 73 százaléka szerint a pénteki teljesítményt látva csak a bajor sztárcsapatnak van esélye a végső sikerre.

A Bayern lett a BL legnagyobb esélyese Forrás: Origo

Az utolsó kérdés pedig a Barcelona hatszoros aranylabdás argentin világklasszisára, Lionel Messire vonatkozott, egészen pontosan, hogy eljött-e az idő a visszavonulásra. Az elő helyen, a szavazók 55 százaléka szerint semmiképpen sem szabad, ugyanis ő van akkora zseni, hogy innen is képes felállni. Az olvasók mindössze 6 százaléka látja úgy, hogy azonnal szögre kell akasztania a cipőjét.

Lionel Messinek fel kell állnia a padlóról Forrás: Origo

Cikkünket is elolvashatja, ha még nem tette volna meg, és persze továbbra is szavazhat.