Társoldalunk:

Az Origo olvasóit megosztja a Barcelona bukása, szerintük a Bayern nyerheti a BL-t

2020.08.15. 13:42

Szombaton terjedelmes cikkben foglalkoztunk a Bayern München Bajnokok Ligája-csodájával, azaz, hogy a német rekordbajnok 8-2-es győzelemmel mosta le a pályáról az FC Barcelona csapatát a lisszaboni negyeddöntőjében. A cikkben több témában is szavazásra kértük az olvasókat, kora délutánig összesen több mint 20 ezer voks érkezett. Mutatjuk az eredményt. 

A legtöbben – több mint 11 ezren – arra a kérdésre adták le a voksukat, hogy mit jut eszébe elsőként 8-2-es Bayern-győzelemről? Az olvasók közül a legtöbben (28 százalék) úgy látják, hogy az ég világon semmi sem történt, minden csapattal előfordul az, ami most a Barcelonával. Érdekesség, hogy a második helyen, merőben más vélemény végzett. Az olvasók 21 százaléka szerint ugyanis ezzel az eredménnyel a Barcelona története ért véget.

Megoszottak az olvasók a témábanForrás: Origo

A második kérdés arra vonatkozott, hogy vajon ezek után megnyeri-e a Bajnokok Ligáját a Bayern München. A szavazó 73 százaléka szerint a pénteki teljesítményt látva csak a bajor sztárcsapatnak van esélye a végső sikerre.

A Bayern lett a BL legnagyobb esélyeseForrás: Origo

Az utolsó kérdés pedig a Barcelona hatszoros aranylabdás argentin világklasszisára, Lionel Messire vonatkozott, egészen pontosan, hogy eljött-e az idő a visszavonulásra. Az elő helyen, a szavazók 55 százaléka szerint semmiképpen sem szabad, ugyanis ő van akkora zseni, hogy innen is képes felállni. Az olvasók mindössze 6 százaléka látja úgy, hogy azonnal szögre kell akasztania a cipőjét.

Lionel Messinek fel kell állnia a padlórólForrás: Origo

Cikkünket is elolvashatja, ha még nem tette volna meg, és persze továbbra is szavazhat.