A meccs után megvárlak, fenyegette meg az Inter edzője a Sevilla játékosát - videó

FC Sevilla - Inter Milan Sports soccer EUROPA LEAGUE FINAL
21 August 2020, North Rhine-Westphalia, Cologne: Football: Europa League, FC Sevilla - Inter Milan, Final-Eight, Final at the RheinEnergieStadion. Milan coach Antonio Conte gives instructions shortly before the final whistle. Photo: Federico Gambarini/dpa
Vágólapra másolva!
A spanyol Sevilla hét éven belül a negyedik, összességében már a hatodik UEFA-kupa, illetve Európa-liga-győzelmét ünnepelhette pénteken, miután a kölni döntőben 3-2-re legyőzte az olasz Internazionalét. A fordulatos meccs azonban nem csak a gólok miatt maradhat emlékezetes.

A találkozó során volt egy látványos vita Antonio Conte, az Inter vezetőedzője, és Éver Banega, a Sevilla argentin támadója között. Az olasz La Gazzetta dello Sport gyorsan meg is fejtette, hogy min szólalkoztak össze a felek.

Banege a legérzékenyebb pontján találta meg az olasz edzőt, aki nem régiben hajbeültetésen esett át. Az argentin a saját hajára mutogatva szólt ki az olasz edzőnek, hogy ugyan mutassa már meg, hogy valódi-e a parókája, amire Conte nem éppen higgadtan azt felelte, hogy "a meccs után megvárlak".

A vita szerencsére nem folytatódott a lefújás után.