Vágólapra másolva!
A szlovák labdarúgó-bajnokság 4. fordulójában a Kalmár Zsolttal és Schäfer Andrással felálló DAC 2-1-re legyőzte a Spartak Trnava csapatát a dunaszerdahelyi MOL Arénában.

A DAC kispadjára nyáron kinevezett Bernd Storck remekül kezdett Dunaszerdahelyen, hiszen csapata három mérkőzés után még százszázalékos volt a Fortuna ligában. A DAC jól kezdte a mérkőzést, többet is birtokolta a labdát, a 23. percben pedig a venezuelai Eric Ramirez gyönyörű góljával megszerezte a vezetést.

Az első félidő hajrájában azon a korábbi dunaszerdahelyi támadó Erik Pacinda zicceréből egyenlített a Trnava. A második félidőt totálisan dominálta a DAC, egyetlen kapura lövést sem engedett a vendégcsapatnak, mégsem volt biztos a győzelme, ugyanis a 64. percben a panamai Eric Davis kihagyott egy tizenegyest. Hat perccel később azonban gyönyörű gólt lőtt a DAC. Schäfer András a védők mögé gyönyörűen benyesett labdáját Ramirez emelte át a kint álló kapus fölött.

Győzelmével a DAC már öt pont előnnyel vezeti a tabellát a Spartak Trnava előtt, és klubrekordot állította fel a sorozatban négy megnyert bajnoki mérkőzéssel.