A leukémia után a koronavírussal is meg kell küzdenie a Bologna edzőjének

Lazio v Bologna - Serie A SPORT socccer soccer match TEAM FOOTBALL serie A SOCCER PLAYER Olimpico Stadium Rome Italy one person three quarter lenght
Sinisa Mihajlovic manager of Bologna during the Italian Serie A football match Lazio v Bologna at the Olimpico Stadium in Rome, Italy on May 20, 2019 (Photo by Matteo Ciambelli/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Bologna edzőjének, Szinisa Mihajlovicsnak a leukémia után a koronavírussal is meg kell küzdenie.

Az 51 éves szerb edzőnél tavaly júliusban diagnosztizáltak leukémiát, amelyet a hírek szerint egyelőre legyőzött, márciusban már futóedzéseket végzett. Most viszont újabb nehézséggel kell megküzdenie, ugyanis koronavírus tesztje pozitív lett.

Sinisa Mihajlovicsnak a koronavírussal is meg kell küzdenie Forrás: NurPhoto/Matteo Ciambelli/NurPhoto/Matteo Ciambelli

Az olasz klub közleménye szerint Mihajlovics pénteken érkezett vissza a csapathoz, majd megcsinálták a tesztet, amely pozitív lett. Jó hír viszont, hogy a szakember teljesen tünetmentes, ennek ellenére természetesen a következő két hetet karanténban tölti majd.

A hírből kiderült az is, hogy a Primavera-csapat összes focistája negatív tesztet produkált, míg az első csapat tagjait hétfőn vizsgálják meg.