Vágólapra másolva!
A Ferencváros óriási bravúrt végrehajtva 2-1-re nyert a skót Celtic otthonában a Bajnokok Ligája második selejtezőkörében. A lefújást követően Hajnal Tamás, a Fradi sportkoordinátora értékelte a sikert az M4 Sportnak.

"Fantasztikus sikert értünk el, amit nehéz szavakba foglalni. Mindenki önfeláldozóan küzdött, az első pillanattól kezdve az utolsóig hittünk abban, hogy ezt elérhetjük. Kihasználtuk a momentumokat, gólokat szereztünk, ez pedig hatalmas siker a Ferencvárosnak és a magyar labdarúgásnak."

Hajnal a taktikáról is elárult néhány titkot:
"A három középpályás stabilitást adott a csapatnak, valamint az volt a cél, hogy Tokmacot és Uzumit kontrákkal játékba hozzuk. Volt, amikor működott, de nőtt a nyomás, amire viszont számítottunk. Az első félidőben nem volt nagy helyzetük, a másodikban magunkra húztuk őket és kellett is egy kis idő, de az erőnket mutatja, hogy ekkor is tudtunk gólt lőni. Szergej Rebrov nagy erénye, hogy komoly szervezettséget ad a csapatnak, emelett mindenkire támaszkodhat, Tokmac pedig egy extra megmozdulással eldöntötte a meccset.

- értékelt a Ferencváros sportkoordinátora az M4 Sportnak.