Vágólapra másolva!
A Ferencváros 2-1-re legyőzte a Celticet és ezzel továbbjutott a Bajnokok Ligája selejtező harmadik körébe. Az M4 Sportnak telefonon nyilatkozott Skóciából az első gólt szerző Sigér Dávid.

„Semmi sem számít csak a győzelem. Természetesen örülök a gólomnak. A bemelegítésnél gyakoroltam a távoli lövéseket, de csak egy sikerült úgy, mint a gólnál, szerencsére ezt az egyet sikerült átmenteni a meccsre is, szépen sikerült eltalálnom. A gólom nem ért volna semmit, ha a csapat nem küzd ekkorát.

Abból, amit a mester kért, nem sok mindent sikerült megvalósítani, csak azt, hogy hősiesen küzdöttünk, és győztünk. Szerettük volna többet birtokolni a labdát, tudtuk hogy nagy nyomás lesz rajtunk. Sokkkal jobb csapat a Celtic, ez kicsit a pályán is érződött, de most más oldalunkat is meg tudtuk mutatni. Nagyot küzdöttünk, próbáltuk egymást segíteni futással, kommunikációval, a nézők nélkül hallottuk is egymást, talán ez is segített.

Sigér Dávid bombagólt lőtt Forrás: MTI/EPA/PA/Andrew Milligan

Nagyon hatékonyak voltunk, ami nem volt helyzet, onnan is gólt tudtunk szerezni. Mindig a gólok adnak lendületet, de űztük hajtottuk egymást. Mindenki tudja, hogy labda nélkül nagyon nehéz focizni, nem mi diktáltuk a ritmust, de utólag minden méter megérte, mindent beleadtunk" - mondta Sigér Dávid.