Rebrov: Az eddigi legerősebb ellenfelünk ellen játszottunk

Russia Europa League CSKA - Ferencvaros UEFA
6055509 24.10.2019 Ferencvaros' head coach Serhiy Rebrov gestures during the Europa League soccer match between CSKA Moscow and Ferencvaros, in Moscow, Russia. Alexey Filippov / Sputnik
Vágólapra másolva!
Szergej Rebrov a Celtic elleni, idegenbeli 2-1-es sikert követően a sajtótájékoztatón értékelte csapata teljesítményét.

„Az eddigi legerősebb európai ellenfelünk ellen játszottunk. Alapvetően minden a terv szerint alakult, így terveztük a játékunkat. A gyors gól segített a helyzetünkön. Az ellenfél nem tudott sokat kapura lőni, annak ellenére, hogy sokat volt náluk a labda, de a foci nem csak a labdabirtoklásról, hanem főleg a gólszerzésről szól" – mondta Rebrov.

Rebrov érthetően büszke a csapatára Forrás: Sputnik/Alexey Filippov

„Próbáltuk lezárni az ellenfél passzsávjait, alaposan felkészültünk a játékosaikból. Sokat kellett védekeznünk, főleg az első félidőben. A Celticnek akadtak gondjai a védelemben, három-négy lövésünk volt, ezekből pedig két gólt kapott. Próbáltunk kontrázni a gyors játékosainkkal, mindenki ismeri Tokmac erényeit, amit sikerült ezúttal is kihasználni. A Celtic kemény ellenfél volt, büszke vagyok a továbbjutásra" – mondta a Fradi trénere a csapat fantasztikus továbbjutása kapcsán.

Neil Lennon, a Celtic vezetőedzője azt mondta, természetesen rendkívül csalódott, hiszen végig uralták a mérkőzést, két "hülye" gólt kaptak, és egyéni hibák vezettek a vereséghez. Hozzátette, ennyi helyzetet nem lehet büntetlenül kihagyni.