Mesterhármassal kezdte a szezont a Barcelona kiszemeltje

fbl Horizontal
Lyon's Dutch forward Memphis Depay celebrates after scoring a goal during the French L1 footall match between Olympique Lyonnais (OL) and Dijon FC on August 28, 2020, at the Groupama Stadium in Decines-Charpieu, near Lyon, central-eastern France. (Photo by Philippe DESMAZES / AFP)
Vágólapra másolva!
A francia volt az egyetlen topbajnokság, amely a koronavírus miatt nem fejezte be a 2019-2020-as idényt, így a Ligue 1 új szezonja már el is kezdődött.

A Lyon lemaradt a nemzetközi kupaszereplésről, csak a BL-győzelemmel kvalifikálhatta volna magát újra, de a későbbi győztes Bayern München nagy falat volt az elődöntőben.

A Lyon tehát a Dijon ellen kezdte meg a bajnoki szereplését. A vendégek szereztek vezetést a meccsen, majd Memphis Depay mesterhármasával és egy öngóllal fordított a Lyon.

Memphis Depay három góllal kezdte a francia bajnokságot Forrás: AFP/Philippe Desmazes

Depay a három góljából kettőt tizenegyesből szerzett, csapata 4-1-re nyert.

A hírek szerint Ronald Koeman, a Barcelona edzője szemmel tartja a korábban a Manchester Unitedben is megfordult honfitársát, és Depay is hajlana a váltásra. A holland a meccs után azt mondta, nem tudja, mit hoz a jövő, de a jelek szerint hajlana a váltásra és arra, hogy ebben az idényben is a Bajnokok Ligájában szerepelhessen.