Vágólapra másolva!
A magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Marco Rossi a Mezőkövesd rutinos játékosát, Cseri Tamás is meghívta a szeptemberi Nemzetek Ligája-találkozókra. A 32 éves játékos szombaton a Paks ellen is bizonyította, hogy nem hiába készülhet majd a nemzeti csapattal, ismét hatalmas gólt lőtt. Ennek apropóján a teljesség igénye nélkül összeszedtük a legnagyobb találatait.

Cseri Tamás története mesébe illő, ugyanis 2017-ben, 29 esztendősen a Mezőkövesd színeiben bemutatkozott az NB I-ben, azóta pedig a jó játékának, na meg a fantasztikus góljainak köszönhetően bekerült a magyar válogatott keretébe is.

Cseri Tamás megérdemelte a válogatott behívór Fotó: Polyák Attila - Origo

Szombaton a Mezőkövesd 2-1-re nyert Pakson, méghozzá nem is akármilyen gólokkal. Cseri Tamás például igazolta, miért van ott Marco Rossi keretében, a középpályás a jobb oldalvonal közeléből indulva egy csellel becsapta emberét, majd jó 22 méterről elemi erővel lőtte ki a hosszú felső sarkot.

Aki addig nyomon követte a mezőkövesdi játékosok pályafutását, az nem lepődik meg, ugyanis számtalan hasonlóan szép találatot szerzett már az NB I-ben. Cseri Tamás már az első évében bizonyított, 2017. augusztus 26-án a DVTK ellen még egy kis szerencse is kellett a találathoz, de így is szépre sikerült.

2019. április 28-án a borsodi rangadón a Mezőkövesd 3-0-ra győzte le a Diósgyőrt, Cseri pedig újabb szép góllal hívta fel magára a figyelmet.

Cseri Tamás akkor sem jön zavarba, ha cselezni kell. 2019.augusztus 10-én a Kaposvár elleni (2-1) győzelmet érő gólt egy nem mindennapi cselsorozat végén szerezte a rutinos játékos.

2019. augusztus 17-én a Puskás Akadémia elleni 1-0-ra megnyert mérkőzésen elképesztő bombagóllal döntötte el a meccset.

2019. augusztus 24-én ismét a DVTK volt a szenvedő fél, ezúttal Diósgyőrben. Cseri Tamás pedig megmutatta, hogy szabadrúgásból is képes hatalmas gólt szerezni.

Cseri Tamás eddig a pályafutása során 97 NB I-es találkozón lépett pályára, és ezeken 16 gólt szerzett. A fenti videókból is kiderül, hogy a találatainak a nagy része sokáig emlékezetes marad.