Vágólapra másolva!
A MOL Fehérvár a máltai Hibernians ellen idegenben, míg a Budapest Honvéd a svéd Malmö ellen hazai pályán játszhat az Európa-liga selejtezőjének 2. fordulójában. 

A nyoni székházban a Bajnokok Ligája-selejtezőjéhez hasonlóan ezúttal is egyedül sorsolt az UEFA munkatársa, Michael Heselschwerdt. Összesen 92 csapat volt érintett a második selejtezőkörben, ahol a MOL Fehérvár kiemeltként, míg a Honvéd nem kiemeltként várt ellenfelére.

A fehérváriak lehetséges ellenfelei a norvég Bodo/Glimt, a máltai Hibernians és az ír Shamrock Rovers voltak, végül a szerencse a máltaiakat sodorta Márton Gábor csapatának útjába, a Vidi idegenben léphet pályára a Hibernians ellen.

A Honvéd lehetséges ellenfelei a norvég Rosenborg, a cseh Slovan Liberec és a svéd Malmö voltak, és mint kiderült Bódog Tamás csapata utóbbival mérkőzhet, méghozzá hazai pályán, azaz az MTK pályáján, a Hidegkuti Nándor Stadionban.

A Kalmár Zsoltot, Schafer Andrást és Vida Mátét foglalkoztató dunaszerdahelyi DAC a cseh Jablonecet fogadhatja majd, míg a vajdasági Bácska Topolya a román FCSB-hez utazhat. Holman Dávid csapata, a BL-ből a koronavírus-fertőzés miatt játék nélkül kieső Slovan Bratislava a finn KuPS Kupio otthonában léphet pályára. A nagy csapatok közül a 2019-ben BL-döntőt vívó Tottenham Hotspur a bolgár Lokomotiv Plovdiv vendége lesz, míg az AC Milan az ír Shamrock Rovers otthonába utazhat, míg a Rangers FC a gibraltári Lincoln Red Imps otthonában léphet tovább.

A BL-selejtező első fordulójában a Ferencváros által búcsúztatott svéd Djurgardens a gibraltári Europa csapatát láthatja vendégül

Az egymeccses párharcokra szeptember 17-én került sor zárt kapuk mögött, a győztesek továbbjutnak a harmadik selejtezőkörbe.