A Barcelona elnöke senkivel sem hajlandó tárgyalni Messi eladásáról

fbl TOPSHOTS Horizontal
Barcelona's Argentinian forward Lionel Messi (R) reacts after Bayern Munich's second goal during the UEFA Champions League quarter-final football match between Barcelona and Bayern Munich at the Luz stadium in Lisbon on August 14, 2020. (Photo by Manu Fernandez / POOL / AFP)
Vágólapra másolva!
Spanyol lapok értesülései szerint eredménytelenül zárult a Lionel Messi édesapja, valamint Josep María Bartomeu, az FC Barcelona elnöke közötti szerdai tárgyalás a hatszoros aranylabdás játékos átigazolásáról. 

A Mundo Deportivo szerint Jorge Messi, azért utazott Barcelonába, hogy fia és a katalán klub között békés elválásról tárgyaljon, azonban Bartomeu most neki is megerősítette azt, amit korábban nyilvánosan még nem mondott ki, jelesül, hogy Lionel Messi nem eladó.

Bartomeu leszögezte a klub számít Messire, és azt szeretnék, ha maradna a csapat játékosa. Mindezt egy új, két évre szóló szerződésajánlattal nyomatékosították.

A TyC Sports nevű argentin tévécsatorna viszont Jorge Messit idézte, aki határozottan kijelentette, hogy a fia nem akar Barcelonában maradni.

Az ügyben további tárgyalások várhatóak, miután a La Liga határozata szerint Messi csak a szerződésében rögzített 700 millió eurós kivásárlási ár kifizetése után távozhat. Erre pedig nagyon kevés klub lehet képes.