Vágólapra másolva!
Sergio Ramost, a Real Madrid csapatkapitányát a spanyol válogatott sajtótájékoztatóján kérdezték Lionel Messi esetleges klubváltásával kapcsolatban.

Sergio Ramos, annak ellenére, hogy az ősi rivális, Barcelona legjobbjáról van szó, azt szeretné, ha Messi maradna ott, ahol van.

Ramos 15 éve néz farkasszemet Messivel a Clásicókon, ráadásul az ő számára sem ismeretlen a helyzet, ugyanis korábban ő is távozni akart a Real Madridtól, de ezt az előző nyáron a klub elnöke, Florentino Pérez megakadályozta.

Sergio Ramos és Lionel Messi régi jó ismerősök Forrás: Anadolu Agency/2018 Anadolu Agency/Lola Bou

„Kivívta magának azt a jogot, hogy dönthessen a jövőjéről, de nem tudom, hogy ez lenne-e a legjobb megoldás. A spanyol focinak, a Barcelonának és nekünk is az lenne a legjobb, ha maradna. Leo jobbá teszi a spanyol focit, a Barcelonát és az el Clásicócat is. Mindig a legjobbak ellen jó nyerni, ő pedig a legjobbak között van" – mondta Messiről Ramos.

Eközben Lionel Messi édesapja és ügynöke, Jorge már Barcelonában van, hogy a fia szerződéséről tárgyaljon, az első kérdésekre nehéz helyzetnek nevezte, hogy esetleg Leo maradjon a klubnál.