Társoldalunk:

Koronavírusos a Paks több focistája

2020.09.04. 17:31

A labdarúgó NB I-ben szereplő Paksi FC sajtóosztálya megerősítette a hírt, mely szerint több futballista is koronavírusos lett a csapatnál.

Az első osztályú együttesnél az OTP Bank Liga-mérkőzések előtt mindig elvégezték a teszteket, amelyek rendre negatívak lettek. A klub, bár nem volt kötelező, a pénteki, NB II-es Szentlőrinc elleni barátságos találkozó előtt is tesztelte a focistáit csütörtökön.  A megküldött eredmények azonban most azt mutatták, hogy többen is betegek lettek. 

A paksiak természetesen azonnal lefújták az edzőmeccset, és a pozitív eredményű futballistákat elkülönítették, akik egyébként tünetmentesek. A klub úgy döntött, hogy a következő napokban még több tesztet végeznek, hogy biztosan kiderítsék, ki lehet még fertőzött.

A Paksi FC következő NB I-es bajnoki összecsapása a Ferencvárosi TC ellen lenne szeptember 11-én, Budapesten. Hogy ennek a mérkőzésnek mi lesz a sorsa, az egyelőre még kérdéses, az biztos, hogy a paksi együttesbe csak akkor térhetnek vissza a beteg focisták, ha egymás után majd két negatív tesztet tudnak felmutatni.