Társoldalunk:

Lányokat hívtak a szobájukba az angol válogatott focistái

2020.09.07. 14:42

Az angol labdarúgó-válogatott két újonca, Mason Greenwood és Phil Foden kikerült az angol válogatott keretében, mivel lányokat hívtak a szobájukba Reykjavíkban, a csapat Izland elleni Nemzetek Ligája-mérkőzése után.

A szombaton 1-0-s győzelmet arató együttes fiataljait vendégeik buktatták le, miután látogatásukról megosztottak egy videót a Snapchaten. A futballistáknak szigorú előírásokat kellett volna betartaniuk, hogy elkerüljék a karantén kötelezettséget, amikor visszatérnek Angliába. Az egyik legfontosabb szabály, hogy a mérkőzés előtt és után csak a csapat és a stáb tagjaival találkozhatnak.

Ma jutott tudomásomra, hogy ketten megsértették az előírásokat. Ezért nagyon gyorsan meghoztuk azt a döntést, hogy nem érintkezhetnek a csapat többi részével és nem is edzhetnek a többiekkel - mondta Gareth Southgate szövetségi kapitány, aki így nem számít rájuk a háromoroszlánosok következő fellépésén, melyre kedden Dánia ellen kerül sor.

Ez rövid időn belül az angol válogatottat - is - érintő második fegyelmi ügy, mivel augusztus végén Harry Maguire, a Manchester United védője görögországi családi nyaraláson verekedésbe keveredett és felfüggesztett börtönbüntetést kapott.