A teljes madridi vezetés felháborodott Hazard viselkedésén

Horizontal FOOTBALL
Belgium's forward Eden Hazard arrives for the warm up prior to the UEFA Nations League football match between Denmark v Belgium on September 5, 2020 in Copenhagen. (Photo by Liselotte Sabroe / Ritzau Scanpix / AFP) / Denmark OUT
Vágólapra másolva!
A Real Madrid vezetősége és a csapat vezetőedzője, Zinedine Zidane is rettentően haragszik a csapat belga sztárjára, Eden Hazard-ra, aki nem viselkedik profihoz méltó módon.

Az ABC spanyol lap információi szerint a baj az idei felkészülési szezon kezdetén is ugyanaz, mint egy évvel ezelőtt volt: Hazard látványo túlsúllyal érkezett meg a valdebebasi edzőközpontba. 2019 nyarán a Chelsea-től 105 millió euróért szerződtetett belga klasszis szemmel látható túlsúllyal kezdte meg a munkát, amit azzal indokolt, hogy ő nyáron szereti magát jól érezni.

Hazard, aki sérülések miatt csupán 22 meccsen lépett pályára a spanyol bajnokcsapatban az előző idényben, és ezeken csupán egyetlen gólt szerzett, nem lopta be magát a szurkolók szívébe, és most már Zidane-nál, sőt a klubvezetésnél is kihúzta a gyufát, ugyanis megint túl jól érezte magát a rövid nyári szünetben. A csapat már augusztus 31-én megkezdte az edzéseket, a belga azonban csak ma, azaz szeptember 10-én kapcsolódott be a munkába.

Eden Hazard nélkül is megy a belga válogatottnak, ahogy a Real Madridnak is Forrás: AFP/Liselotte Sabroe

A Nemzetek Ligájában két meccsből kettőt nyerő (Dániát 2-0-ra, Izlandot 5-1-re verték) belga válogatottban Roberto Martínez sem küldte pályára.

– mondta a spanyol szakember a csapat talán legnagyobb sztárjáról.

A Zidane-tól kapott ultimátum szerint Hazard-nak 20 napja van, hogy megfelelő formába kerüljön. Hogy aztán mi lesz, azt csak találgatni lehet, de tény, hogy a Real az előző idényben is meg tudta nyerni a bajnokságot, gyakorlatilag Hazard nélkül.