Az utolsó 30 percben nyolc gól a Debrecen-Ajka meccsen - videó

DEAC-DVSC NB II-es futball meccs
Vágólapra másolva!
A forduló előtt 14 ponnttal álló Debrecen a 12 pontos Ajkát fogadta az NB II vasárnapi rangadóján.

A csapatok a hajrára tartalékoltak, az első gól ugyanis 63. percben született, de utána szinte képtelenek voltak leállni a csapatok.

Bárány Donát szerezte az első gólt a 63. percben, majd hét perccel később fejelt is egyet, majd nem sokkal később Kinyik Ákos is fejjel volt eredményes.

3-0-nál az Ajka is kedvet kapott a gólszerzéshez, előbb Csizmadia Zoltán, majd Zsolnai Tibor lőtte ki a DVSC-ben debütáló Gróf Dávid kapujának jobb felső sarkát.

3-2 után Szécsi Márk szerzett gólt a 86. percben, majd a 88. percben Bárány tette teljessé a mesterhármasát. A végén Görgényi Dávid gólja zárta le a hihetetlen végjátékot a 90. percben, ezzel 5-3-ra nyert a Loki.

Az éllovas Debreceni VSC-t üldöző együttesek közül a második helyezett Gyirmót és a tabellán harmadik Békéscsaba is otthon tudott nyerni.

A békéscsabaiak 2-0-ra győzték le a Nyíregyházát, a gyirmótiak 3-0-ra a DEAC gárdáját. Utóbbi összecsapáson már az első félidőben kialakult a végeredmény.

Az ETO FC Győr gól nélküli első félidőt követően 5-0-ra nyert a Kazincbarcika vendégeként.

Az előző idényben még élvonalbeli Kaposvári Rákóczi első győzelmét aratta a labdarúgó NB II 2020/21-es idényében, amelynek nyolcadik fordulójában a Budaörs vendégeként nyert 3-0-ra vasárnap. A kaposváriak az eddig lejátszott hét találkozójukon öt döntetlen mellett kétszer kikaptak.

Merkantil Bank Liga NB II, 8. forduló:
Debreceni VSC-Ajka 5-3 (0-0)
Békéscsaba 1912 Előre-Nyíregyháza Spartacus 2-0 (1-0)
Gyirmót FC Győr-DEAC 3-0 (3-0)
Szombathelyi Haladás-Pécsi MFC 0-0
Kolorcity Kazincbarcika-WKW ETO FC Győr 0-5 (0-0)
Szolnoki MÁV FC - Szeged-Csanád Grosics Akadémia 0-2 (0-1)
Budaörs-Kaposvári Rákóczi FC 0-3 (0-2)
Szentlőrinc-Soroksár SC 1-2 (0-1)

Az Aqvital FC Csákvár-Dorogi FC összecsapást október 9-én játsszák.