Ezért ütötte meg Neymar a Marseille játékosát - videó

PSG, Bayern München, Bajnokok Ligája, döntő
Paris Saint-Germain's Brazilian forward Neymar reats during the UEFA Champions League final football match between Paris Saint-Germain and Bayern Munich at the Luz stadium in Lisbon on August 23, 2020. (Photo by LLUIS GENE / POOL / AFP)
Vágólapra másolva!
Vasárnap este a címvédő PSG másodszor kapott ki a francia első osztályú labdarúgó-bajnokságban. A Marseille elleni vereség legfájóbb pontja azonban az a három piros lap lehet, amit a párizsiak a meccs hosszabbításának legvégén kaptak.

Történt ugyanis, hogy Alvaro provokálta a PSG-játékosokat, aminek a végén Kurzawa pirosat kapott, Paredes második sárgával állt ki, Neymar pedig videózás után, egy ütésért kapott pirosat.

A brazil sztár rendkívül feldúltan hagyta el a pályát, és az oldalvonalnál szemmel láthatóan odaszólt a negyedik játékvezetőnek, hogy „Rasszizmus, nem?".

Ezek után a még mindig ideges Neymar közösségi oldalán azt írta:

„A VAR-nak (videobíró – a szerk.) könnyű volt észrevenni az én „agresszióm"... most látni akarom a képet, ahogy a rasszista egy majomnak hív..."

A 28 éves brazil még azt is hozzátette az őt provokáló Álvaro González kapcsán, hogy

„Csak azt sajnálom, hogy nem az arcán csaptam meg...".

A vádolt fél, González is megszólalt a közösségi médián az esetet követően. „Nincs helye a rasszizmusnak... Néha meg kell tanulnod, hogyan veszíts, és azt hogyan fogadd el a pályán."