Vágólapra másolva!
Sajnálatos események játszódtak le a szombati DVTK-Budapest Honvéd OTP Bank Liga mérkőzést követő televíziós pályaszéli interjú alatt. A Honvéd játékosát, Gazdag Dánielt, valamint a vendégek sajtófőnökét, Rác Benedeket a DVTK szurkolói inzultálták, amely után félbeszakadt az interjú. 

A DVTK a pályarendszabályoknak megfelelően azonnal eljárást indított, de ezzel egy időben kérvényezi, hogy az MLSZ jelenleg érvényes előírásai miatt vizsgálják felül a pályaszéli interjúk készítésének gyakorlatát – számolt be a Diósgyőr honlapja.

Gazdag Dánielt inzultálták a DVTK szurkolói, amikor interjút adott Forrás: Balogh David/Balogh_David/honvedfc.hu

„A DVTK rendkívül sajnálja a történteket és elnézést kér Gazdag Dánieltől, Rác Benedektől, a vendég Budapest Honvédtől, valamint az M4 Sport televízió munkatársaitól, de ezzel egy időben kérvényezzük, hogy az MLSZ jelenleg érvényes előírásai miatt vizsgálják felül a pálya széli interjúk készítésének gyakorlatát" – mondta a honlapnak DVTK kommunikációs- és marketing igazgatója, dr. Világi Péter.

„A DVTK - Honvéd mérkőzés előtti napon Demkó Norbert, a DVTK sajtófőnöke felhívta az MLSZ és az M4 Sport illetékeseinek figyelmét, hogy nem szerencsés a helyszínválasztás közvetlenül a lelátó előtti részen. Sajnos ez már a péntek esti FTC - Paks mérkőzésen is bebizonyosodott, amikor az M4 Sport pályaszéli interjúja alatt a Ferencváros egyik játékosát inzultálták a nézőtérről" – utalt Világi Péter Lovrencsics Gergő esetére.