Az ellenfél szurkolóival verekedett egy focista a kínos kupavereség után - videó

GES / Football / Dynamo Dresden - HSV Hamburg Hamburg Hamburg, 14.09.2020 MAN club cup male professional footballer jersey SG Dynamo Dresden stunned men ball sport professional sport team sport DFB cup SAD perplexed perplexity cup game SPORT professional
Confrontation between Paul Will (Dresden, left) and Klaus Gjasula (HSV Hamburg Hamburg, right). GES / Football / DFB Cup: 1st round: Dynamo Dresden - HSV Hamburg Hamburg Hamburg, 14.09.2020 Football / Soccer: DFB cup: 1st round: Dynamo Dresden vs Hamburger Sport-Verein, Dresden, September 14, 2020 | usage worldwide
Vágólapra másolva!
A Bundesliga 2-ben szereplő Hamburg számára már a Dynamo Dresden elleni Német Kupa-meccs 90 perce is elég kínos volt, és erre csak rátett egy lapáttal a lefújás után a csapat egyik játékosa.

Az előző idényben a másodosztály negyedik helyén végző, az osztályozóról csupán egyetlen ponttal lemaradó Hamburg – amelyik a Bundesliga 1963-as indulása óta 2018-ig az egyetlen csapat volt, amelyik soha nem esett ki az élvonalból – a tavasszal a harmadosztályban zuhanó Dynamo Dresdenhez látogatott.

A szászországi csapatnak közismerten vérmes szurkolótábora van, amelyiket nyilván tovább fűtötte, hogy egy nagy csapat jött vendégségbe, az pedig már csak hab volt a tortán, hogy nagyon simán nyertek 4-1-re.

A HSV-ban pedig nem mindenki bizonyult jó vesztesnek, az észak-német csapat egyik védője, Toni Leistner egyenesen a lelátóra ment egy kis bunyóért (lökdösődésért).

A magáról megfeledkező játékost végül szépen visszalökdösték a pályára.