Vágólapra másolva!
Ujjongó szurkolók várták a Tottenham Hotspur edzőközpontjánál pénteken Gareth Bale-t, a Real Madrid futballsztárját.

A londoni klub rajongói tapssal fogadták a jó eséllyel visszatérő walesi csatárt, aki limuzinnal érkezett meg korábbi csapatához. Előzőleg a játékos - egy madridi orvosi ellenőrzés után - magángéppel repült a brit fővárosba spanyol klubtársával, Sergio Regulionnal együtt.

Utóbbit brit sajtóértesülések szerint ötéves szerződés várja a Tottenhamnél, míg Bale-t várhatóan egy évre kölcsönadja a Real.

A madridiak régóta szabadulni kívánnak a 31 éves walesitől már csak azért is, mert Zinédine Zidane vezetőedző jó ideje nem számít rá, emiatt Bale legutóbb már külön edzett a csapattársaitól.

A támadó iránt, akiért csak 20 millió eurót kér a Real, sajtóhírek szerint a Manchester United is érdeklődik, bár hivatalos ajánlatot még nem tett érte.

Gareth Bale limuzinnal érkezett a Tottenham Hotspu londoni edzőközpontjához Forrás: MTI/AP/Frank Augstein

A madridiak 2013-ban akkor világcsúcsot jelentő 100,8 millió euróért igazolták le a Tottenhamtől Bale-t, akinek szerződése 2022-ben jár le, miközben hetente körülbelül 660 ezer eurót kap. Így amennyire vonzó lehet alacsony eladási ára, annyira gondot jelent következő klubjának a magas fizetése.