Egészen elképesztő körülmények között 37 gól egy focimeccsen

firo: 31.03.2020, football, 1.Bundesliga, season 2019/2020, FC Schalke 04, stadium, arena, VELTINS ARENA, ARENA AUF SCHALKE, exterior view, aerial view, from above, drone, drone photo, playing field, pitch is extended, firo: 31.03.2020 from above pitch is
firo: 31.03.2020, football, 1.Bundesliga, season 2019/2020, FC Schalke 04, stadium, arena, VELTINS ARENA, ARENA AUF SCHALKE, exterior view, aerial view, from above, drone, drone photo, playing field, pitch is extended, | usage worldwide
Vágólapra másolva!
Hihetetlen találkozót hozott össze a német 11. ligában az SV Holdenstedt és az SG Ripdorf/Molzen csapata.

A Ripdorf csapata legszívesebben ki sem állt volna a meccsre, mert féltette a játékosait a koronavírustól. A dolog előzményeként meg kell, jegyezzük, hogy a Holdenstedt a bajnokságban az ezt megelőző mérkőzésén egy olyan riválissal került össze, amelynél később kiderült, hogy az egyik focistája beteg. Emiatt gyorsan leteszteltek mindenkit a Holdenstedt együttesénél és az eredmények negatívak lettek.

Ennek ellenére a Ripdorfnál nem akartak kockáztatni, és hogy elkerüljék a 200 eurós büntetést, amit akkor kaptak volna, ha nem állnak ki a találkozóra, inkább ez előírt minimum hét játékossal léptek pályára.

Ez már önmagában elég lett volna egy nagy vereséghez, de még ezt is tudták fokozni, ugyanis amint elkezdődött az összecsapás, egész egyszerűen odapasszolták a labdát az ellenfélnek, majd a „csonka" csapat az oldalvonalhoz sétált.

A Holdenstedt pedig nem mutatott kegyelmet, ők tették a dolgukat és rúgták a gólokat, amíg a Ripdorf labdarúgói a pályán ácsorogtak.