Pszichológust alkalmaz a Celtic a Fradi elleni vereség miatt

Glasgow, 2020. augusztus 26. Miha Blazic, a Ferencváros játékosa (j) ünnepel csapattársaival, miután 2-1-re győztek a Celtic Glasgow ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtezőjének második fordulójában játszott mérkőzésen Glasgowban 2020. augusztus 26-án. MTI/EPA/PA/Andrew Milligan
Vágólapra másolva!
A sikertelen európai kupaszereplés miatt pszichológust alkalmaznak a skót bajnok Celtic FC labdarúgócsapatánál.

A glasgow-i együttes egymást követő harmadik szezonban maradt le a csoportkörről a Bajnokok Ligájában, miután augusztus végén hazai pályán 2-1-re kikapott a Ferencvárostól a selejtező második fordulójában.

Dermot Desmond többségi tulajdonos szerint a klubon elhatalmasodik a félelem, amikor a csapat kilép a nemzetközi porondra.

Neil Lennon vezetőedző közölte, nem a játékosok gondolkodásmódjának tulajdonítja a vereséget, és arról is beszélt, hogy tanulmányoznak különböző módszereket, amelyek elősegíthetik a teljesítmény javulását.

"Mindig arra törekszünk, hogy a lehető legjobban fejlődjünk. Ha ehhez meg kell néznünk a dolgok lélektani oldalát, akkor megtesszük. Akár külön-külön, akár csoportosan" - nyilatkozta a tréner.

A Celtic FC a lett Riga FC-vel találkozik a jövő héten az Európa-liga-selejtező harmadik körében.