Társoldalunk:

Sorozatban második bajnoki mérkőzését nyerte meg a PSG - videó

2020.09.20. 15:26

Vasárnap délután a Ligue 1 negyedik fordulójában a Nice otthonában lépett pályára a PSG. A vendégek magabiztos, 3-0-ás győzelmet arattak, amivel sorozatban második sikerüket szerezték a francia első osztályban két vereségük mellett.

A párizsiak az első félidő végén lőtték az első góljukat, majd a hosszabbításban jött a második is. Előbb Mbappé értékesített egy tizenegyest a 38. percben.

Majd a 46. percben Di Maria jól érkezett a kapusról kipattanó lövésre és a védőket megelőzve közvetlen közelről lőtt a Nice kapujába, 2-0-ra módosítva az állást a szünetre.

A második játékrészben is a PSG volt az aktívabb. A 66. percben Di Maria jól ívelt a kapu elé a rögzített szituációt követően, Marquinhos pedig befejelte a fővárosiak harmadik találatát.

A 77. percben Mbappé ismét gólt szerzett, de ezt a VAR les miatt érvénytelenítette, így nem 4-0, hanem 3-0 lett a mérkőzés vége. A PSG ezzel a sikerrel jelenleg a hetedik helyen áll a bajnokságban négy fordulót követően négy ponttal lemaradva a listavezető St. Etienne mögött.