Társoldalunk:

A Fradi elleni kiütéses vereség után kirúgták a Paks edzőjét

2020.09.22. 17:39

A labdarúgó OTP Bank Liga 2020/21-es idényében elsőként a Paksi FC váltott vezetőedzőt: kedden Osztermájer Gábor helyére Bognár György került.

"Nehéz időszakban vették át a csapatot, de éltek a bizalommal, a csapatunk pedig a tavalyi szezon végeztével is NB I-es maradt. Úgy éreztem, az utóbbi időszakban már küzdöttünk egy pár problémával, melyekből aztán nem tudtunk kijönni, így váltanunk kellett" - indokolta a döntést Haraszti Zsolt ügyvezető a klub honlapján. 

Bognár György a Paksi FC új edzőjeForrás: Lukács József

Osztermájertől és segítőjétől, Sárai Györgytől nem köszönt el végleg a klub, ugyanis mindketten az utánpótlásban kaptak munkát.

Annak idején a tévézés miatt elhatároztam, nem vállalok NB I-es kispadot, de a szerepléseknek már másfél éve vége. Régóta szimpatizálunk egymással, sokszor volt szó az esetleges közös munkáról. Nagyon tetszik a klub felfogása, identitása is. Úgy gondolom, velem meg tud újulni a csapat, és komoly sanszot látok a jobb eredményekre" - fogalmazott a legutóbb Budaörsön dolgozó 58 éves Bognár György, aki az idény végéig írt alá.

A Paksi FC négy forduló után egyetlen pontjával sereghajtó az élvonalban.