Így fogadták Dzsudzsák Balázst Debrecenben - videó

Bemutatják Dzsudzsák Balázst Debrecenben 2020.09.22.
Dzsudzsák Balázs jövő hétfő a Pécs elleni NB II-es bajnokin mutatkozhat be a Lokiban
Vágólapra másolva!
Dzsudzsák Balázs tizenkét év után visszatért nevelőegyesületéhez, a jelenleg másodosztályú Debreceni VSC labdarúgócsapatához. A 108-szoros válogatott focista a bemutatásakor elmondta, szeretne már az idei szezonban Magyar Kupát nyerni a DVSC-vel, de a legfontosabb a számára, hogy a Debrecen újra élcsapat legyen az első osztályban.

"Köszöntök mindenkit így tizenkét év után.

Tizenkét év külföldi élet után, egy sikeres Eb-szereplés és 108 válogatott meccs, valamint debreceni és holland bajnoki címekkel a hátam mögött az életem így lesz teljes. A szüleim után Debrecennek köszönhetem a legtöbbet, a városnak, a szurkolóknak és minden gyerekkori edzőmnek.

Dzsudzsák Balázs jövő hétfőn a Pécs elleni NB II-es bajnokin mutatkozhat be a Lokiban Fotó: Csudai Sándor - Origo

Most megadatik, hogy itt fejezzem be, hogy így legyen teljes a karrierem. Megígérhetem, hogy ahogy eddig is, most is kiteszem a szívemet a pályán.

Szeretném mindenkinek megmutatni, hogy a Debrecen nem az NB II-be való, és azért jöttem ide, hogy segítsek a klubnak, és a Debrecent visszajutassam az első osztályba.

Tizenkét évvel ezelőtt úgy mentem el, hogy Magyar Kupát és a Szuperkupát is volt alkalmam a magasba emelni. Ezt leghamarabb remélem, fél év múlva is megtehetem, és visszaállíthatom a Debrecent az NB I dominanciájába" – mondta a 108-szoros válogatott szélső a Nagyerdei Stadionban.

A labdarúgó Merkantil Bank Liga NB II 10. fordulójában a listavezető DVSC a PMFC csapatát fogadja hétfőn este a Nagyerdei Stadionban, ahol akár Dzsudzsák Balázs is bemutatkozhat régi-új csapatában.