Botka Endre: Tanulni fogunk a meccsből

Molde, 2020. szeptember 23. Franck Boli, a Ferencváros játékosa (b3) ünnepel csapattársaival, miután gólt szerzett a Molde ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtezőjének negyedik fordulójában játszott mérkőzésen Moldéban 2020. szeptember 23-án. MTI/EPA/NTB/Svein Ove Ekornesvag
Vágólapra másolva!
A Ferencvárosi TC a Bajnokok Ligájának playoffkörében az első mérkőzésén idegenben, a norvég Molde otthonában lépett pályára. A 31-szeres magyar bajnok 3-3-as döntetlennel zárta a találkozót.

„Az első 60 percből kell, hogy erőt merítsünk, ahogy akkor játszottunk. Talán az a szögletből kapott gól kicsit összezavarta a fejeket, de szerencsére a végén ki tudtunk egyenlíteni és összeállt a kép. Azt éreztem végig, hogy amit akarunk, az érvényesül. Az, hogy abban a 30 percben mi lehetett, nem tudtuk kérni a labdákat, ki kell javítani a problémákat. Megnézzük majd biztos ezt a mérkőzést és tanulni fogunk belőle.

Azt gondolom, hogy nem kell borúsan nézni a mai mérkőzést, 3-3-mal, idegenben lőtt góllal mi vagyunk a jobbak. Eddig egy meccsen jutottunk tovább, most is egy meccs lesz majd a döntő, abban kell majd gondolkodnunk."

- tekintett előre Botka Endre, a Fradi két gólpasszt jegyző focistája.