Társoldalunk:

A Real Madrid fiatal sztárja már nem koronavírusos

2020.09.23. 07:18

A norvég és a spanyol sajtó is úgy tudja, hogy Martin Ödegaard, a Real Madrid futballistája elkapta a koronavírust. A norvég futballista első, Real Sociedad elleni mérkőzés utáni tesztje valóban pozitív lett, de az azóta elvégzett második teszt már nála is negatív eredményt mutatott.

A 21 éves középpályás a vasárnap esti, 0-0-s döntetlennel záruló Real Sociedad elleni bajnoki után adott pozitív koronavírus-tesztet. A fiatal játékosra így legalább tíz nap karantén várhatott volna, ami nagyon gyorsan átírhatta volna Zinédine Zidane elképzeléseit a szezonról.

A Marca információi helyesnek bizonyultak, a fiatal tehetség első tesztje valóban pozitív eredménnyel zárult. Viszont az azóta elvégzett újabb teszt már - a klub kötelékébe tartozó többi személyhez hasonlóan - neki is negatív eredményt mutatott ki. Ennek köszönhetően a csapat felkészülése a tervek szerint folytatódhat a következő, szombat esti, Betis elleni bajnokira.

Ödegaard mielőbbi felépülése a norvég válogatottra október 8-án váró Európa-bajnoki pótselejtező miatt is kulcskérdés lett volna. A skandinávok a szerb nemzeti csapattal vívnak sorsdöntő összecsapást a kontinenstornára jutásért.