Bérgyilkossal akarta megöletni a válogatott focistát saját felesége

78259956 Horizontal FOOTBALL EUROPEAN CHAMPIONSHIP MATCH FULL LENGH ACTION
Emre Asik (jobbra) 34-szer szerepelt a török válogatottban, és játszott a három óriásklubban, azaz a Galatasarayban, a Fenerbahcéban és a Besiktasban is
Vágólapra másolva!
Egészen elképesztő történet látott napvilágot a Hürriyet Daily News hasábjain. A lap értesülései szerint a korábbi 34-szeres török válogatott focistát, Emre Asikot saját felesége szerette volna megöletni, és bérgyilkost is fogadott.

10 millió török lírát, azaz mintegy 413 millió forintnyi összeget ajánlott fel Yagmur Asik egy bérgyilkosnak, hogy végezzen férjével, majd a holttestet temesse el egy olyan helyre, ahol senki sem találja meg.

A feleség először szeretőjét, Erdi Sungurt bízta meg a feladattal, ő azonban visszakozott.

- mondta Sungur.

A szerető végül bemutatta a feleséget egy bérgyilkosnak, aki korábban három ember meggyilkolása miatt börtönben is ült. Yagmur Asik adott neki fegyvert is, valamint elmentek megnézni azt a területet, ahol a 47 éves exfocista testét elásták volna.

Emre Asik (jobbra) 34-szer szerepelt a török válogatottban, és játszott a három óriásklubban, azaz a Galatasarayban, a Fenerbahcéban és a Besiktasban is Forrás: AFP/Fabrice Coffrini

A bérgyilkos aztán az utolsó pillanatban kihátrált és elmondta az egész tervet Emre Asiknak, aki feljelentette feleségét.

A tárgyalás időpontját hamarosan kitűzik. A pár egyébként 2012-ben házasodott össze, három gyerekük van.