Társoldalunk:

Bérgyilkossal akarta megöletni a válogatott focistát saját felesége

2020.09.25. 09:37

Egészen elképesztő történet látott napvilágot a Hürriyet Daily News hasábjain. A lap értesülései szerint a korábbi 34-szeres török válogatott focistát, Emre Asikot saját felesége szerette volna megöletni, és bérgyilkost is fogadott.

10 millió török lírát, azaz mintegy 413 millió forintnyi összeget ajánlott fel Yagmur Asik egy bérgyilkosnak, hogy végezzen férjével, majd a holttestet temesse el egy olyan helyre, ahol senki sem találja meg.

A feleség először szeretőjét, Erdi Sungurt bízta meg a feladattal, ő azonban visszakozott.
Adott egy darab húst, hogy lőjek rá, de már akkor sem tudtam meghúzni a ravaszt, ő pedig elkezdett velem üvölteni. A célja egyébként az volt, hogy rengeteg pénzt örököljön a férje halála után- mondta Sungur.

A szerető végül bemutatta a feleséget egy bérgyilkosnak, aki korábban három ember meggyilkolása miatt börtönben is ült. Yagmur Asik adott neki fegyvert is, valamint elmentek megnézni azt a területet, ahol a 47 éves exfocista testét elásták volna.

Emre Asik (jobbra) 34-szer szerepelt a török válogatottban, és játszott a három óriásklubban, azaz a Galatasarayban, a Fenerbahcéban és a Besiktasban isForrás: AFP/Fabrice Coffrini

A bérgyilkos aztán az utolsó pillanatban kihátrált és elmondta az egész tervet Emre Asiknak, aki feljelentette feleségét.

A tárgyalás időpontját hamarosan kitűzik. A pár egyébként 2012-ben házasodott össze, három gyerekük van.