Társoldalunk:

A Bayern győztes góljának szerzője lehet, hogy elmegy Münchenből

2020.09.25. 00:23

Csütörtök este a Bayern München hosszabbítás után 2-1-re legyőzte a Sevillát az Európai Szuperkupa-mérkőzésen a Puskás Arénában. A lefújás után a főszereplők, azaz a Sevilla csapatkapitánya, Jesús Navas, a visszatérő Ivan Rakitic, valamint a győzes gól szerzője, Javi Martínez nyilatkozott.

"Sajnálom, hogy nem sikerült nyernünk, nagyot küzdöttünk és jól dolgoztunk. Egyenlő erők harca volt a mérkőzés, de a hosszabbításban nekik sikerült megszerezni a győztes gólt" – mondta Jesús Navas, a Sevilla rutinos csapatkapitánya.

"Korrekt eredmény született, büszkék lehetünk az elvégzett munkára, remek meccs volt. Két ziccerünk is volt, azokért nagy kár. Gratulálok a Bayernnek és a saját csapatomnak is, örülök, hogy visszakerültem ide, büszkén öltöm magamra a Sevilla mezét. Most viszont dolgozunk kell tovább és a bajnokságra koncentrálni" – értékelt a Sevillához 2014 után visszatérő Ivan Rakitic.

"Rendkívül érzelemteljes nap ez számomra, nagyon örülök, hogy sikerült ismét gólt fejelnem, leírhatatlan, amit érzek. Még nem tudom, mit hoz a jövő, szeretném élvezni a pillanatot, aztán a következő hetekben eldől, hogyan tovább. Az biztos, hogy ha kell, akkor vasárnap is a csapat rendelkezésére állok" – vélekedett a győztes gól szerzője, Javi Martínez.