Társoldalunk:

Magabiztosan verte a PSG a Reims csapatát a bajnokságban - videó

2020.09.27. 23:12

A Ligue 1 ötödik fordulójában az egyre jobb formába lendülő PSG látogatott a négy forduló után mindössze egy ponttal álló Reims otthonába. A mérkőzést a vendégek magabiztosan, 2-0-ra nyerték Icardi két góljával.

A MOL Fehérvárral szeptember 24-én Európa-liga-selejtezőt játszott Reims, amely tizenegyesekkel esett ki a magyar együttessel szemben, hamar hátrányba került a mérkőzésen. Még tíz perc sem telt el a meccsen, amikor a párizsiak egy mesterien felépített, egész pályán átnyúló akció végén Icardi révén megszerezték a vezetést.

Az első félidőben több találat nem esett, de a pálya rendesen felborult a vendégeknek köszönhetően. A labdabirtoklás tekintetében a PSG fölénye szemmel látható volt, 69%-ban volt náluk a labda, 12-szer próbálkoztak kapura lövéssel, ebből négyszer el is találták azt.

A második 45 percben a PSG olyan gólt lőtt, mintha egy tankönyvből másolták volna ki az akciót. Az egész egy kapuskidobással indult, majd jött egy nagyobb szóló, néhány passz és Mbappé átadásából lényegében egy üres kapus gólt szerzett Icardi. Az argentin csatár második gólját lőtte a találkozón, és a gólpasszt ezúttal is a francia világbajnok adta.

Több gól nem volt már a találkozón, így a PSG 2-0-ra győzött idegenben.