Vágólapra másolva!
A Ferencváros kedd este bejutott a Bajnokok Ligája csoportkörébe, így a 17 órakor kezdődő sorsolás előtt arra kértük az olvasókat, szavazzák meg, az 1-es, a 2-es és a 3-as kalapból melyek azok a csapatok, amelyeket a legszívesebben látnának a Fradi ellenfelének. Így nézne ki a Fradi csoportja, ha az Origo Sport olvasói dönthetnének.

Az első kalap lehetséges ellenfelei közül a 13-szoros BL-győztes Real Madrid egyetlen szavazattal előzte meg a Cristiano Ronaldót is a soraiban tudó Juventust.

Nagyon szoros volt a küzdelem az 1. kalap csapatai között Forrás: Origo

Ami a második kalapot illeti, a Barcelona toronymagasan, a voksok közel felét, 47 százalékát szerezte meg. Viszont mivel egy országból csak egy csapat kerülhet azonos csoportba, ezért mivel Lionel Messiék mögött nagy meglepetésre a Sahtar Donyeck áll, ezért az ukránok jöhetnének Szergej Rebrovéknak.

A 2. kalapban fölényesen a Barcelona a legnépszerűbb jelölt Forrás: Origo

A harmadik kalapban sem találhatunk könnyebb ellenfeleket, melyek közül az olvasók a Szoboszlai Dominik vezette Salzburgot látnák legszívesebben a Groupama Arénában.

A 3. kalapban Szoboszlai Dominikék nyertek Forrás: Origo

Az Origo Sport olvasói szerint tehát így nézne ki a Ferencváros csoportja:
Real Madrid (spanyol)
Sahtar Donyeck (ukrán)
Red Bull Salzburg (osztrák)

A másik lehetőség (vegyük számításba ezt is, hiszen messze a Barcelona kapta a legtöbb szavazatot, így mondhatjuk, hogy többen szeretnék ezt a variációt):

Juventus (olasz)
Barcelona (spanyol)
Red Bull Salzburg (osztrák)

A sorsolás 17 órakor kezdődik Genfben, melyet az M4 Sport élőben közvetít.