Kiállította a bíró a Barcelona sztárját, aztán visszavonta a piros lapot

Square Horizontal
Barcelona's Dutch midfielder Frenkie De Jong (L) and Barcelona's Spanish defender Gerard Pique protest to Spanish referee Carlos del Cerro during the Spanish league football match RC Celta de Vigo against FC Barcelona at the Balaidos stadium in Vigo on October 1, 2020. (Photo by MIGUEL RIOPA / AFP)
Vágólapra másolva!
A spanyol labdarúgó-bajnokság 4. fordulójában az FC Barcelona a Celta Vigo otthonában lépett pályára. Gerard Piquét, a katalán csapat védőjét az első félidőben kiállította a játékvezető. Ekkor azonban szólt neki a partjelző, hogy már les volt korábban, így visszavonta a piros lapot.

A 35. percben Gerard Piqué követett el szabálytalanságot a gólhelyzetben kilépő Iago Aspasszal szemben, Carlos del Cerro Grande játékvezető pedig azonnal felmutatta a piros lapot a katalán csapat játékosának. Azonban Piquének mégsem kellett elhagynia a pályát,mert a partjelző ekkor emelte a zászlaját, a videóbíró pedig később megerősítette: Iago Aspas lesen volt a szabálytalanság előtt.

Aztán nem sokkal később Lenglet-t könyöklésért már tényleg kiállította a bíró. A Barcelona így is vezet 2-0-ra, összefoglalóval a meccs után jelentkezünk.