A Barcelona játékosával erősítene a Manchester United

fbl Horizontal
Barcelona's French forward Ousmane Dembele applauds before the 54th Joan Gamper Trophy friendly football match between Barcelona and Arsenal at the Camp Nou stadium in Barcelona on August 4, 2019. (Photo by Josep LAGO / AFP)
Vágólapra másolva!
Úgy tűnik, hajrázni kezdett az átigazolási piacon a Manchester United, csak úgy repkednek a nevek.

Angol sajtóhírek szerint a Manchester United (bónuszokkal együtt) 100 millió eurós ajánlatot tett a Dortmundnak Jadon Sanchóért, de a németek egyelőre ezt keveslik. Jadon Sancho el sem utazott szerda este a Dortmund elleni német Szuperkupa-meccsre, sokak szerint ez már jelzésértékű lehet a transzferrel kapcsolatban.

Ha nem jönne össze az angol megszerzése, akkor a United kölcsönvenné a Barcelona francia játékosát, Ousmane Dembélét, akiről Ronald Koeman azt nyilatkozta, hogy a játékos és a klub dönt majd a jövőjéről. Dembélé az utóbbi időben rengeteget volt sérült, kérdés, mennyire „esne jól" neki az angol bajnokság.

Ousmane Dembélé eddig 54 bajnokin volt bevethető három szezon alatt Forrás: AFP/Josep Lago

Újra előkerült Edinson Cavani neve is, aki még mindig csapat nélkül van, mióta távozott a PSG-től, de opció lehet a csatárposztra a Real Madridnál csak szenvedő Luka Jovic is.

Egy biztos, a United eddig csak Donny van de Beeket szerezte meg, az átigazolási időszak október 5-ig tart.