Könnyedén győzött a Chelsea a Crystal Palace ellen a PL-ben - videó

fbl Horizontal
Chelsea's French defender Kurt Zouma (2R) celebrates with teammates after he scores his team's second goal during the English Premier League football match between Chelsea and Crystal Palace at Stamford Bridge in London on October 3, 2020. (Photo by Mike Hewitt / POOL / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
Szombat kora délután találkozott egymással a Premier League-ben (PL) a Chelsea és a Crystal Palace az előbbi otthonában. A negyedik fordulóban rendezett találkozót a hazai csapat nyerte 4-0-ra.

Az összecsapás első góljára a második félidő elején került sor, amikor a vendég védelem tizenhatoson belül elkövetett hibáját kihasználva Chilwell szerezte meg a vezetést.

Nem kellett sokáig várni a második találatra, mert negyedórával később Chilwell egy tökéletes beadást ívelt Zouma fejére, aki megduplázta a Chelsea előnyét a mérkőzésen.

Itt még mindig nem volt vége a meccsnek. A 78. percben tizenegyeshez jutottak a hazaiak, a labda mögé pedig Jorginho állt. A 28 éves játékos nem hibázott és 3-0-ra módosította az eredményt.

Ráadásul Jorginho néhány perccel később egy tizenhatoson belüli buktatás után újra büntetőt rúghatott. A tapasztalt labdarúgó ezúttal tette a dolgát és beállította a 4-0-s végeredményt a mérkőzésen.

A meccs összképét tekintve elmondható, hogy az eredmény tükrözi a 90 perc képét, mert elképesztő labdabirtoklási és kapura lövési fölényben futballoztak a hazaiak.