A PSG sztáredzője összebalhézott a vezetőséggel, távozni szeretne a klubtól

Thomas Tuchel PSG
Paris Saint-Germain's German head coach Thomas Tuchel (R) speaks to Paris Saint-Germain's French forward Kylian Mbappe during the French L1 football match between Reims (SR) and Paris Saint-Germain (PSG) on September 27, 2020, at the Auguste Delaune Stadium in Reims, eastern France. (Photo by FRANCK FIFE / AFP)
Vágólapra másolva!
A hírek szerint ismét összebalhézott egymással Thomas Tuchel, a Paris Saint-Germain futballcsapatának vezetőedzője, és Leonardo, a klub sportigazgatója.

Az M4 Sport és a L'Équipe információi szerint a német szakembernél az verte ki a biztosítékot, hogy nem sikerült kívánságai szerint megerősíteni a francia sztárcsapat keretét.

Thomas Tuchel szerződése a szezon végén lejár, távozna a PSG-től Forrás: AFP/Franck Fife

A francia lap úgy tudja, hogy nem ez volt az első konfliktus a klub két fontos személyisége között. Mivel Leonardo egyáltalán nem volt hajlandó együttműködni vele az átigazolási politikával kapcsolatban, ezért Tuchel a szezon végén távozni szeretne a PSG-től.

Ha ez igaz, akkor Tuchellel együtt a teljes edzői stáb, beleértve magyar segítőjét, Lőw Zsoltot szintén ott hagyhatja a Bajnokok Ligája legutóbbi döntősét. A L'Équipe szerint azonban lehet, hogy előbb válnának meg Leonardotól, mint a csapat legnagyobb sztárjainak fejében rendet tévő vezetőedzőtől.