Vágólapra másolva!
Szombaton holland örökrangadót rendeztek az U15-ös korosztályban: a Feyenoord 8-3-ra győzött az Ajax Amsterdam otthonában. A találkozó legjobbja Shaqueel van Persie volt, aki két góllal vette ki a részét a győzelemből. A korábbi holland válogatott Robin van Persie 13 éves ugyanolyan tehetséges, mint az apja, amit egy elképesztő ollózós góllal bizonyított.

Shaqueel van Persie Londonban született, és már gyerekként kiderült róla, hogy rendkívül tehetséges. Az édesapja Angliában az Arsenalban és a Manchester Unitedban futballozott, ő azonban a Manchester City akadémiáján kezdte a játékot. Amikor RvP 2015 nyarán Manchesterből Isztambulba igazolt a Fenerbahcéhez, a fia követte őt, és akkor is, amikor 2018-ban hazatért Rotterdamba a nevelőegyesületéhez, a Feyenoordhoz.

Robin van Persie felesége, Bouchra Elbaliés marokkói származású, míg a fiúk Angliában született, így néhány év múlva minden bizonnyal több helyről is bombázni fogják a válogatott meghívókkal.

A novemberben 14. Születésnapját ünneplő Shaqueel van Persie le sem tagadhatná, hogy az apjára ütött – aki nem mellesleg a holland válogatott történetének gólrekordere.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Doing a bit of dancing with my dad. #StayingFit ⚽️

Shaqueel van Persie (@shaqueelvanpersie) által megosztott bejegyzés,